PO-Online_online nascholen_advocaten_advocatie

Online nascholen met PO-Online

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/PO-Online-advocatie-banner-top.jpg?h=70157b9f&itok=Jua3g9Xq

Heeft u uw nascholingspunten voor dit jaar al behaald? Met een abonnement op PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot meer dan 90 geaccrediteerde cursussen van hoge kwaliteit, specifiek ontwikkeld voor de advocatuur en kunt u flexibel nascholen in onderwerpen die voor u relevant zijn. Onze online cursussen zijn van hoge kwaliteit, actueel en ontwikkeld met de beste docenten uit de praktijk en wetenschap zoals mr. E.P.W. Korevaar, mr. dr. P. Kruit en prof. mr. P. Vlaardingerbroek.

Als abonnee krijgt u naast de cursussen voor advocaten, ook automatisch toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten. Dat zijn gezamenlijk ruim 260 cursussen. 

 

Ervaar de voordelen:

  •  Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  •  Vakinhoudelijk en actueel
  •  Ontwikkeld met experts uit de praktijk en wetenschap
  •  Altijd en overal toegang zodat u kunt nascholen wanneer het u uitkomt
  •  Keuze uit meerdere abonnementen
PO-Online_online nascholen_advocaten_advocatie_cursusaanbod

Bekijk ons cursusaanbod

Naar het cursusoverzicht

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/po-cursussen-coverflow.jpg?h=df0bef91&itok=-vKZy-on

 

Probeer vrijblijvend een gratis proefcursus

Om u kennis te laten maken met ons uitgebreide cursusaanbod kunt u vrijblijvend een gratis proefcursus uitproberen. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus krijgt u de punten toegekend.

De aandeelhoudersovereenkomst (3 PO)

mr. J.A.C. van Veersen

In deze cursus bespreekt mr. Pien van Veersen de verschillende onderdelen van de aandeelhoudersovereenkomst, waarin ze enkele specifieke elementen zoals de governance van de vennootschap in detail behandeld. Na het volgen van deze cursus weet u hoe u een aandeelhoudersovereenkomst uitlegt, beoordeelt en opstelt.

Recente rechtspraak Arbeidsrecht 2021-II (1 PO)

mr. F.A. Chorus

In deze cursus bespreekt mr. F. Chorus vier belangwekkende uitspraken. De eerste twee betreffen de e-grond (verwijtbaar handelen), de derde gaat over een ontslag op staande voet, en de laatste gaat over de vraag of Booking.com onder het bedrijfstakpensioenfonds valt of niet.

Samenwerken met professionals - succesvoller door teamwork (3 PO)

mr. drs. M.G.J. ter Huurne

In deze cursus gaat mr. drs. M.G.J. ter Huurne in op een onderwerp waar u dagelijks in uw werk mee te maken heeft, namelijk het samenwerken met anderen. Deze professionele interactie blijkt een bron van motivatie en inspiratie, maar kan ook een bron van irritatie en frustratie zijn. Gelukkig kunt u zélf gericht invloed uitoefenen op dit belangrijke onderdeel van uw werk. Na het volgen van deze cursus kunt u vanuit inzicht en overtuiging met betrekking tot de vaardigheden die u daarbij in dient te zetten, aan de slag om direct effect te sorteren op dit gebied.

Wet verdeling pensioen bij scheiding (2 PO)

prof. dr. A.H.H. Bollen-Vandenboorn

In deze proefcursus bespreekt prof. dr. A.H.H. Bollen-Vandenboorn de nieuwe regels zoals deze zijn opgenomen in de Wet pensioenverdeling bij scheiding 2022. Na het volgen van deze cursus bent u weer goed op de hoogte van de conversie als nieuwe hoofdregel, de wijziging met betrekking tot de automatische werking van de wet en de nieuwe regels rondom het bijzonder partnerpensioen.  

Recente rechtspraak Strafrecht 2021-III (2 PO)

mr. W.J. Ausma

In deze cursus spreekt mr. W.J. Ausma over mediation en de gevolgen van de nieuwe Wet straffen en beschermen. Ook neemt hij relevante jurisprudentie met u door over onder meer integriteit ambtsedig pv, overschrijding redelijk termijn en de inzet van een undercoveragente.

 
 
 
 
 

Uw vakbekwaamheid onderhouden, waar en wanneer u wilt.
Al 50.000 cursisten gingen u voor.

 

Kies het abonnement dat het beste bij u past
 

Pakketten en punten

  Basis Plus Extra
Aantal PO-punten 10 15 onbeperkt
Toegang tot alle cursussen      
Kostenefficiënt         
Prijs € 695,- € 895,- € 995,-
Basis 10pt € 695,-
Plus 15pt € 895,-
Extra Onbeperkt € 995,-


* Prijzen zijn per cursist, per jaar en gebaseerd op een individueel abonnement en exclusief btw.