Fiscalisten

Het gemak van online PE-cursussen

Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een zeer ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. Bovendien kunt u op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. U kunt hierbij afhankelijk van uw pakketkeuze onbeperkt PE-punten per jaar halen.

Kortom, met de PE-cursussen kunt u 24/7 nascholen. U kunt dit overal doen: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op uw tablet. Bovendien heeft u geen reistijd en andere daaraan verbonden kosten, zoals inkomstenderving door uw afwezigheid.
 

U krijgt nu als abonnee automatisch toegang tot ons cursuspakket voor accountants, advocaten en notarissen.

Cursuspakket

De docenten van PE-Academy voor fiscalisten zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse fiscale praktijk en de wetenschap. Op deze manier sluit het cursuspakket nauw aan bij de inhoudelijke en praktijkontwikkelingen in uw vak. Bovendien bewaken zij mede dat het cursuspakket voortdurend relevant en actueel blijft. Wij hebben met onze adviesraad, redactie(raad) en topauteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht cursuspakket ontwikkeld.

Bekijk hieronder de preview van de cursus Pensioen en de fiscaliteit (weblecture).

Maatwerk

PE-Academy biedt drie pakketten aan, met een verschillend aantal PE-punten.

PE-Fiscalisten-punten-tabel-2017.png

Prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie over abonneren

Register Belastingadviseurs (RB) geaccrediteerd

De cursussen van PE-Academy zijn geaccrediteerd door het Register Belastingadviseurs (RB). PE-Academy is van oordeel dat de cursussen voldoen aan de minimumvoorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en voor het bij de cursus vermelde aantal uren kan worden ingebracht voor de PE-verplichting van NOB-leden.

 

rb-logo-homepage-2014.png

E-WISE

PE-Academy is een product van E-WISE. Met ruim 39.000 cursisten en meer dan 386.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma t/m vr 08:30–17:00
za t/m zo 12:00–17:00