Starten met Microsoft Teams

Informatie

Met Microsoft Teams kunt u op afstand gemakkelijk samenwerken met collega’s. In deze korte cursus van 30 minuten, legt Marien Zonnenberg uit hoe u met Microsoft Teams vergaderingen organiseert, bestanden deelt en gesprekken managet. Daarbij staat hij stil bij alle handige functionaliteiten die het gemak van online samenwerken vergroten.

Leerdoelen

Na het volgen van deze cursus:

  • Kunt u een online (video)vergadering inplannen en efficiënt managen
  • Teams aanmaken en managen
  • Kanalen binnen teams aanmaken en managen
  • Bestanden delen en bewerken met collega’s
  • Weet u uit welke verschillende communicatiemogelijkheden u kunt kiezen

Auteur

  • M. Zonnenberg

    Marien Zonnenberg is adviseur ICT en Onderwijs. Hij vervult al jaren in primair onderwijs en het voortgezet onderwijs de rol van ICT-coördinator en weet hiermee zijn collega’s te inspireren ICT te gebruiken in het onderwijs. Op dit moment staat Marien Zonnenberg parttime voor de klas in het voortgezet onderwijs. Hij geeft daar les in het vak ICT en Media. Marien Zonnenberg behoort tot de groep Microsoft Innovative Education Experts en trainers. Zo is hij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied en weet hij Office365 binnen zijn het onderwijs goed toe te passen. De omgeving van Google is hem ook niet vreemd. 
    Daarnaast is Marien een zelfstandig ondernemer. Hij werkt veel samen met partners zoals APS IT-diensten en geeft eindgebruikerstrainingen in het primair en voortgezet onderwijs. Ook ondersteunt hij scholen en besturen bij de inrichting van Microsoft SharePoint en Microsoft Teams.