-
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/pe-totaal-screens-v5%20%281%29_0.jpg?h=45c797d4&itok=8yvMrUEd

PO-Totaal: online en offline op een plek

Om het bijhouden van uw vakbekwaamheid zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u èn uw organisatie is PO-Totaal ontwikkeld. Met PO-Totaal beheert u het volledige trainingsaanbod van uw organisatie en worden alle nascholingsactiviteiten van uw team eenvoudig geregistreerd, zowel het online cursusaanbod van PO-Online als externe activiteiten. Dankzij deze handige online tool, houdt u overzicht over de professionalisering van uw team en kunt u alle nascholing van uw kantoor op één plek vinden. Dit alles in de look-and-feel van uw organisatie.

 

PO-Totaal voor medewerkers

Elke medewerker krijgt een persoonlijk account waarin alle nascholing op een overzichtelijke manier ingevuld en bijgehouden kan worden. Een medewerker kan zelf cursussen en bijeenkomsten selecteren en inplannen om te volgen. Wanneer de nascholing is voltooid, wordt de gevolgde cursus automatisch toegevoegd aan het bekwaamheidsdossier in het online portfolio van PO-Online. Ook behaalde certificaten van afgeronde cursussen of bijeenkomsten worden in PO-Totaal zichtbaar.


Dashboard

Dashboard

Wanneer u inlogt op PO-Totaal komt u terecht op de overzichtspagina. Hier kunt u in één oogopslag zien welke cursussen er nieuw zijn in het cursusaanbod, welke bijeenkomsten binnenkort starten en of uw bedrijf nog speciale nascholing gepland heeft staan.


Inplannen van uw nascholing

Wanneer u zich als medewerker inschrijft voor een cursus of bijeenkomst wordt er automatisch een
e-mail gestuurd naar de beheerder. Als de beheerder uw inschrijving goedkeurt krijgt u een bevestiging van deze goedkeuring en kunt u starten met uw nascholing. 

Inplannen van uw nascholing

Uw portfolio

Uw portfolio

In uw portfolio kunt u uw planning, ontwikkelplan en bekwaamheidsdossier terugvinden. Wanneer u een cursus of bijeenkomst afgerond heeft, kunt u het bewijs hiervan eenvoudig toevoegen in het bekwaamheidsdossier van uw online portfolio. Dit kunt u doen door middel van tekst of door het uploaden van een bestand, zoals een ontvangen certificaat. Uw afgeronde cursussen bij
PO-Online worden automatisch toegevoegd aan uw bekwaamheidsdossier.

-
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/po-totaal%20midden_1.jpg?h=d686337f&itok=OYapLBHj

PO-Totaal als beheerder

PO-Totaal geeft een beheerder goed inzicht in de nascholing van de medewerkers. Als beheerder kunt u het portfolio van uw medewerkers inzien en bekijken welke cursussen en bijeenkomsten al gevolgd zijn. Ook kunt u zien welke nascholing gepland staat en zelf interne bijeenkomsten aanmaken en invoeren in PO-Totaal.

 


Koppelen van trainingen en cursussen aan gebruikers

Wanneer u wilt dat medewerkers een specifieke cursus of bijeenkomst volgen, kunt u met PO-Totaal deze medewerkers aan de specifieke nascholing koppelen.

Koppelen van trainingen en cursussen

Bijeenkomsten aanmaken

Bijeenkomsten aanmaken

Als beheerder kunt u zelf bijeenkomsten aanmaken. Hiervoor vult u alle benodigde gegevens in op
PO-Totaal. Wanneer u bij het invullen van de gegevens een minimaal aantal deelnemers invoert, houdt het systeem bij of de bijeenkomst door kan gaan. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt sluit het systeem de mogelijkheid om je in te schrijven voor de bijeenkomst. En met de rapportagetool in
PO-Totaal heeft u altijd een overzicht van het aantal inschrijvingen.


Groepen aanmaken

Een groep is een cluster van deelnemers die aan hetzelfde leerprofiel voldoen. Bijvoorbeeld alle advocaten strafrecht, advocaten huurrecht, advocaten personen- en familierecht en kandidaat-notarissen. Als beheerder kunt u zelf groepen aanmaken om in een later stadium gebruik te maken van de mogelijkheid om selecties te maken bij het aanmaken van suggesties, of bij het maken van rapportages.

Groepen aanmaken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
We denken graag met u mee!