PO-Online succesvol inzetten in uw organisatie

Uw teamleden kunnen op basis van hun persoonlijke ontwikkelingsplan de cursussen volgen die daarop aansluiten. Nadat deze succesvol zijn afgerond, ontvangt uw teamlid een certificaat dat bewaard wordt in zijn of haar persoonlijke leeromgeving. De voortgang van de nascholing van uw collega’s kunt u eenvoudig monitoren middels ons leermanagementsysteem.

Tips voor succesvolle implementatie

Adviesgesprek

Adviesgesprek
Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven wij u handvatten voor de implementatie van het nascholingspakket. Wij helpen u met het starten met online nascholing in uw organisatie. Bijvoorbeeld door het aanbieden van compliance onderwerpen.

Introductiemail
Uw collega’s ontvangen een persoonlijke introductiemail met daarin de toegangscode. Met deze code kunnen zij eenvoudig inloggen en direct een keuze maken uit het uitgebreide cursusaanbod. 

 

Introductiemail
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven
Iedere maand ontvangt uw team een nieuwsbrief met daarin updates van het cursusaanbod. U ontvangt een aparte nieuwsbrief met tips om ons cursusaanbod bij uw team extra onder de aandacht te brengen.

Evaluatie
Na vier maanden komt een opleidingsadviseur van PO-Online bij u langs voor een evaluatiegesprek. Zaken zoals het gebruik, de waarderingen en eventuele acties om het gebruik onder werknemers te vergroten komen aan bod. Na acht maanden vindt er een tweede voortgangsgesprek plaats.

Evaluatie