PO-Online_online nascholen_advocaten_advocatie

Online nascholen met PO-Online

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/PO-Online-advocatie-banner-top.jpg?h=70157b9f&itok=Jua3g9Xq

Heeft u uw nascholingspunten voor dit jaar al behaald? Met een abonnement op PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot meer dan 90 geaccrediteerde cursussen van hoge kwaliteit, specifiek ontwikkeld voor de advocatuur en kunt u flexibel nascholen in onderwerpen die voor u relevant zijn. Onze online cursussen zijn van hoge kwaliteit, actueel en ontwikkeld met de beste docenten uit de praktijk en wetenschap zoals mr. E.P.W. Korevaar, mr. dr. P. Kruit en prof. mr. P. Vlaardingerbroek.

Als abonnee krijgt u naast de cursussen voor advocaten, ook automatisch toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten. Dat zijn gezamenlijk ruim 260 cursussen. 

 

Ervaar de voordelen:

  •  Een uitgebreid cursusaanbod van ruim 260 kwalitatieve cursussen
  •  Vakinhoudelijk en actueel
  •  Ontwikkeld met experts uit de praktijk en wetenschap
  •  Altijd en overal toegang zodat u kunt nascholen wanneer het u uitkomt
  •  Keuze uit meerdere abonnementen
PO-Online_online nascholen_advocaten_advocatie_cursusaanbod

Bekijk ons cursusaanbod

Naar het cursusoverzicht

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/po-cursussen-coverflow.jpg?h=df0bef91&itok=-vKZy-on

 

Probeer vrijblijvend een gratis proefcursus

Om u kennis te laten maken met ons uitgebreide cursusaanbod kunt u vrijblijvend een gratis proefcursus uitproberen. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus krijgt u de punten toegekend.

Concernfinanciering (3 PO)

mr. dr. C.H.A. van Oostrum

Concernfinanciering is een onderwerp dat ondernemingen natuurlijkerwijs raakt. In deze cursus bespreekt mr. dr. C.H.A. van Oostrum het begrippenkader dat nodig is om concernfinancieringscasuïstiek te doorgronden en worden verschillende aspecten van centraal kasbeheer, paraplukrediet en cash pooling uiteengezet. Eveneens wordt stilgestaan bij juridische aspecten van het overeenkomen, de werking en het aantasten van concernfinancieringsovereenkomsten.

De Vaststellingsovereenkomst (2 PO)

prof. mr. dr. T.H.M. van Wechem

In deze cursus spreekt prof. mr. dr. T.H.M. van Wechem onder andere over de discussie rondom de aantastbaarheid van de vaststellingsovereenkomst. Daarnaast zal hij stilstaan bij het bindend advies, finale kwijting, dwaling en ontbinding.

Recente rechtspraak Arbeidsrecht 2021-I (2 PO)

mr. F.A. Chorus

In deze cursus bespreekt mr. F. Chorus vier interessante zaken. De eerste twee betreffen de i-grond, de derde gaat over de vervaltermijn voor het indienen van een WWZ-verzoek, en de laatste betreft de kwalificatie van de arbeidsverhouding tussen Deliveroo en haar bezorgers.

Recente rechtspraak Familierecht 2021-I (1 PO)

prof. mr. P. Vlaardingerbroek

In deze gratis cursus gaat prof. mr. P. Vlaardingerbroek nader in op relevante wetsvoorstellen en -wijzigingen op het gebied van familierecht. Zo komt de wetswijziging over het tegengaan van huwelijkse gevangenschap en het wetsvoorstel erkenning en gezag in deze cursus aan bod. Ook wordt bijbehorende jurisprudentie besproken.

Recente rechtspraak Strafrecht 2021-I (1 PO)

mr. W.J. Ausma

In deze cursus gaat mr. W.J. Ausma in op verschillende arresten met betrekking tot zowel actief als passief geweld. Ook neemt hij bijbehorende relevante jurisprudentie met u door over strafvermindering in hoger beroep, mishandeling en niet-ontvankelijkheid van het OM door ernstige vormverzuimen.

 
 
 
 
 

Uw vakbekwaamheid onderhouden, waar en wanneer u wilt.
Al 50.000 cursisten gingen u voor.

 

Kies het abonnement dat het beste bij u past
 

Pakketten en punten

  Basis Plus Extra
Aantal PO-punten 10 15 onbeperkt
Toegang tot alle cursussen      
Kostenefficiënt         
Prijs € 695,- € 895,- € 995,-
Basis 10pt € 695,-
Plus 15pt € 895,-
Extra Onbeperkt € 995,-


* Prijzen zijn per cursist, per jaar en gebaseerd op een individueel abonnement en exclusief btw.