Over PO-Online

Het gemak van online PO-cursussen

Met een abonnement op PO-Online heeft u altijd en overal online toegang tot een zeer ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. Bovendien kunt u op maat uw vakbekwaamheid onderhouden door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. U kunt hierbij afhankelijk van uw pakketkeuze 10, 15 of een onbeperkt aantal PO-punten per jaar halen.

Kortom, met de PO-cursussen kunt u 24/7 nascholen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Bovendien heeft u geen reistijd en andere daaraan verbonden kosten, zoals inkomstenderving door uw afwezigheid.

Cursuspakket

De docenten van PO-Online voor de advocatuur zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische praktijk en de wetenschap. Op deze manier sluit het cursuspakket nauw aan bij de inhoudelijke en praktijkontwikkelingen in uw vak. Bovendien bewaken zij mede dat het cursuspakket voortdurend relevant en actueel blijft. Wij hebben met onze adviesraad, redactie(raad) en topauteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht cursuspakket ontwikkeld. 

 

Preview 

Bekijk hieronder de preview van de cursus Wet arbeidsmarkt in balans gegeven door mr. dr. P. Kruit en prof. mr. dr. A.R. Houweling.

Maatwerk

PO-Online biedt drie pakketten aan met een verschillend aantal PO-punten.

PO-punten-tabel-2017.png

Prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie over abonneren

Zomeractie*

thmb-zomeractie-130.pngU ontvangt nu een Sony noise cancelling koptelefoon WH-CH710N of 100 euro korting bij het afsluiten van een eenjarig Basis- Plus- of Extra-abonnement.
Met deze Sony koptelefoon kunt u ongestoord online nascholen of genieten van uw muziek in hoge kwaliteit.
Abonneer nu

* Deze zomeractie is geldig tot en met 31 augustus 2020 en is niet geldig in combinatie met andere acties en prijsafspraken.

Erkend door de NOvA

De Nederlandse Orde van Advocaten en de NEVOA (beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs) hebben PO-Online erkend als opleidingsinstituut.

po-punten-logo-kleur.pngnevoa-logo.png

PO-Online

PO-Online is onderdeel van E-WISE Nederland. Met ruim 10 jaar ervaring, 50.000 cursisten en meer dan 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde permanente opleiding voor onder andere medisch specialisten en een snelgroeiende opleider voor juridische en financiële professionals.

Het cursusmateriaal wordt voortdurend actueel gehouden en steeds verder uitgebreid.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00

Partners