Gratis cursus

Probeer gratis een online PO-cursus

Mogen wij ons aan u voorstellen?
PO-Online is het online instituut voor permanente opleiding voor advocaten. PO-Online is onderdeel van E-WISE, dat de permanente opleiding verzorgt van al meer dan 15.000 professionals. PO-Online is erkend als opleidingsinstituut door de Nederlandse Orde van Advocaten. 

Actie: gratis cursus
Speciaal voor u hebben we nu een leuke actie: u kunt gratis en vrijblijvend een online cursus van PO-Online uitproberen! Deze cursus levert ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning bij u past. 

Cursusinformatie

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen: 

ptn3-small.png Bedrijfseconomisch ontslag via UWV (weblecture) drs. R. Take en mr. J.J. Meijer
ptn2-small.png Ontwikkelingen Relatievermogensrecht en Familie- en Jeugdrecht (weblecture) mr. dr. L.H.M. Zonnenberg en prof. mr. P. Vlaardingerbroek
ptn2-small.png Strategie bepalen bij de voorwaardelijke invrijheidstelling (weblecture) mr. J.Y. Taekema en mr. E.J. Julsing-Nijenhuis

Een online cursus is 24 uur per dag beschikbaar via internet (PC/MAC/tablet). U kunt deze cursus volgen op elk moment dat het u uitkomt. 

Hoe gaat het in zijn werk?  
Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek. Na ongeveer twee weken komt onze adviseur permanente opleiding bij u langs om uw vragen te beantwoorden. Bent u enthousiast dan doen wij u uiteraard direct een goed aanbod.

Heeft u nog vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen? 
Mail ons (info@po-online.nl) of bel 030-26 44 100. Wij helpen u graag!

Vraag hieronder uw gratis cursus aan. U kunt eenmalig een gratis cursus volgen.

Aanvraagformulier

Via onderstaand formulier kunt u een code aanvragen voor een gratis geaccrediteerde proefcursus.